26 april

Skrev nationellt prov idag i svenska, som alla andra 1:or på gymnasiet. Det gick bra, tror jag iallafall. Dock förstår jag mig inte på tiderna, vad fan ska man med tre timmar till? Jag var klar på tjugo minuter.. Sen satt jag där och drygade bara för att jag inte tycker om att gå först, haha. Gick tillslut först ändå, och nu sitter jag här hemma och ska strax bädda ner mig i sängen. Har sån hemsk smärta i ryggen.. Passar mig alltså fint att ligga inne en regning dag som denna. Kram på er.

8 kommentarer:

 1. Sv: Haha jag förstår det ^^

  Ofta du blev klar på 20 minuter xD Det tog mig ca 1 timme med kladd på papper och sedan ca 30 minuter att skriva över det och rätta det på datorn xP

  SvaraRadera
 2. SV:Du är inte ensam om det, haha ;) Fick en korslutning i hjärnan jag med och fick inte ihop det. Det vore något - ligga på kaloriunderskott och gå upp 5 kilo i fettvikt.

  Oj, jag utnyttjade varenda liten sekund av min nationellaskrivning. Och jag minns att det var i 5 timmar. Är det Svenska B eller A du läser? Eller, ni kanske har ett helt annat system nu? Sen så tappade min kära lärare bort en tredjedel av mitt prov så texten blev så osammanhängande att jag fick IG. Det satt fint efter att jag kämpat mig i 5 timmar.

  SvaraRadera
 3. 20 minuter?! Deeet va fort.. Jag tyckte jag va snabb som skrev på 1 timme haha.. Vad skrev du om? Jag skrev om nätmobbning ;) Kraaam!

  SvaraRadera
 4. 20 minuter!? Haha, jag var klar på 2 timmar och 45 minuter. x)

  SvaraRadera
 5. Oj! Det var snabbt! Själv satt jag och skrev i 2 timmar och 40 minuter haha

  SvaraRadera
 6. Hoppas din rygg blir bättre snart!

  Svar - haha, ja.. det är lite halv-knas. De borde kolla vart de lägger annonserna. :p

  SvaraRadera
 7. Sv: Jag skrev också om djur, jämförde min pojkvän med mina katter, haha! x) Ja, det brukar alltid vara de som är lite sämre som går först från prov, men det behöver ju inte alltid vara så :)

  Jag skäms helt enkelt. Den enda symptom jag har är att min mage har blivit större. Tänk om jag då inte är gravid, då är jag ju bara fet, haha, och jag måste ju möta samma barnmorska en gång i halvåret pga mina p-piller. Jag vill inte att någon ska veta...

  SvaraRadera
 8. 20 minuter är riktigt bra! :)
  Jag har också börjat få riktigt ont i ryggen nuförtiden, måste nog kolla upp det...

  SvaraRadera