Triggande?

Jag har fått höra att min blogg numera är triggande - stämmer det? Okej, förra inlägget där jag skrev ut hur många kalorier en viss aktivitet bränner à trettio minuter kan mycket väl betraktas som triggande, men i övrigt? Jag vet inte, så därför frågar jag er. Fick höra att det berodde på att jag skrev ut min LW osv, men jag är ju bara ärlig! Jag har ju faktiskt denna blogg för att kunna ventilera, skriva ut vad jag tänker/känner och sedan all respons jag får är ju ett stort plus. Men anser ni att min blogg är triggande så vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill inte gömma mina känslor och skriva att allt är tiptop när det inte är så, men samtidigt vill jag inte trigga någon - absolut inte! Kanske jag ska sluta blogga?

Har även fått frågan om jag verkligen vill bli frisk, att det inte märks av så tydligt längre. Som jag skrev så gömmer jag inte mina känslor och tankar här i bloggen, jag är ärlig. Det är inte alltid glitter och glamour - bara för att jag bestämt mig för att försöka bli frisk och äta bra, så betyder inte det att ångesten försvinner med en gång eller att det kommer bli lätt. Det är svårt, och det hoppas jag ni förstår. Det enda jag kan säga  till er nu är att; ja, jag försöker bli frisk men jag kan inte lova att det bara kommer vara positivt skrivande här i bloggen, inte heller att det kommer gå som en dans. Så snälla, om ni anser att det jag skriver är triggande, lämna genast! Jag vill verkligen inte dra ner någon i detta.

Självklart vet jag att min vikt är hemskt låg och det skrämmer mig. Jag vet ju att allt detta är fel, att jag faktiskt inte är tjock. Men ändå kan jag inte förmå mig själv att öka intaget så mycket som jag behöver. Sen att jag inte skriver ut allting här i bloggen som att jag t.ex vågade utöka med ett extra mellis à 100kalorier betyder inte att jag inte ständigt kämpar! På fredag ska jag till Capio och jag är så otroligt nervös. Men jag hoppas att det går bra, att det är min tur nu. 

11 kommentarer:

 1. Nja, din blogg skulle jag knappast kalla triggande :s
  Du skriver ju bara sådant som du känner för, sådant du behöver få ut ur huvudet kanske(?)!
  Tycker man att sådana här saker är triggande så ska man inte ens vara inne på bloggar som din (och min), punk slut (:

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du ska skriva vad du vill och inte tänka på vad som är "rätt/fel".. Det är ju som sagt din ventilationskanal!

  SvaraRadera
 3. Tycker absolut inte att du ska sluta att blogga! Du kämpar och du kämpar på bra! Om folk känner att de blir påverkade negativt ska de ju inte läsa.
  Lycka till! Du är så duktig och förtjänar verkligen att bli frisk!
  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Men. Allvarligt talat. ALLTING är triggande. I hela världen. Idag blev jag plötsligt upprörd över att det fanns speglar överallt på toaletten och undrade hur fan de kunde göra så. Sedan kom jag på att det inte är något konstigt alls. Ju känsligare man är desto större blir allt, liksom?
  Din blogg är bra för mig. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men det är någonting med hur du skriver som för mig lite lugn. Det lät konstigt, tror jag. Men det är sant :)

  SvaraRadera
 5. Nej, jag tycker inte att din blogg är triggande. Det är din blogg och du skriver vad DU känner. Det är så det ska vara! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Tack!! :) Det ska jag prova nästa gång.

  SvaraRadera
 7. Nej, din blogg är inte triggande. Finns mycket värre. Lycka till på fredag!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker inte att din blogg är triggande, åhnej. Snälla fina du, sluta inte blogga för någon annans skull. Skulle vara oerhört tomt utan din inlägg. Kämpa på, du klarar detta!
  Styrkekramar <3

  SvaraRadera
 9. Det beror ju på vad som ses som triggande. Men nej, DU triggar inte någon, men folk som läser kanske triggar sig själva. Men som sagt, vilken äs blogg triggar inte igång lite? Fortsätt kör ditt race, jag tror på dig :) Kram

  SvaraRadera
 10. Din blogg är inte alls triggande, du skriver ju somsagt bara som det är! Sluta inte blogga, din blogg är underbar!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker inte din blogg är triggande och som du skriver, bara för att du ska försöka bli frisk så försvinner inte ångesten. Fortsätt kämpa! <3

  SvaraRadera