Förslag på frukost?

Anonym frågade om jag kunde berätta hur jag gör min sk "frukoströra", och självklart kan jag det! Det är bara att tina hallon och mosa dem (behövs inte, men det ger mer smak och blir krämigare), häll sedan på sisådär tre gånger så mycket yoghurt som keso och blanda ihop. Därefter smaksätter jag med steviaströ, vaniljpulver, kanel och även en massa psylliumfrön för magens skull. Sedan ställer jag in det i kylen över natten så psylliumfröna sväller och gör röran lite "tjockare". Skriver inte ut mått då det är så individuellt hur mycket man orkar och så. :) Dock har jag börjat tröttna på denna röran då jag ätit den dag ut och dag in till frukost, lunch och ibland middag till och med i flera veckors tid. Åh. Nu vet jag ju inte vad jag ska äta.. Har ni några tips!?
Hemma skrattar de åt mig, för att jag äter så "nyttigt", bakar och alltid informerar dem om vad saker egentligen innehåller, studier och artiklar osv. Mina syskon tror, när jag blir äldre och flyttat hemifrån, att deras barn inte kommer vilja vara hos mig. Min äldsta syster är den man tror att man kommer skicka iväg sina barn att sova över hos, och att de kommer bli bortskämda med oboy till frukosten, glass innan middagen osv, men hos mig har man tur om man får vanlig mjölk istället för havredryck. Att det inte kommer finnas något onyttigt överhuvudtaget, bara ekologiskt och produkter vars näringsvärde är välläst. Haha.

3 kommentarer:

 1. Gör en god bananröra istället med färsk banan och yoghurt/kvarg? Eller frysa in bananskivor och ha det i yoghurt med lite psylliumfrön kanske? :)

  SvaraRadera
 2. Sv: 30 kalorier i en mandel?! Skojar du med mig? :o Då har jag ju täckt mitt kaloriintag flera gånger om idag! Tack för att du berättade det för mig, annars hade jag fortsatt att äta dem! :)

  Ett tag åt jag ugnsbakat ägg i tunnbröd, det var rätt gott, men jag tröttnade på det, hehe. Annars brukar jag dricka en kopp te och äta typ riskakor, knäckebröd och sånt. En smoothie är också gott på morgonen och mättar bra! :)

  SvaraRadera
 3. Är det du på bilden? :O Om det är, ge mig din rumpa tack! Jag döör haha

  SvaraRadera