Ångest

Ligger i sängen och har sån jävla ångest inför imorgon. Hyperventilerar och velar fram och tillbaka om jag ska vara "sjuk". Vill inte sitta med en näringsdryck framför mig inför alla andra, vill inte heller gå in på toaletten och dricka den. Åh. Antingen går jag till skolan och struntar i att dricka näringsdrycken, eller så stannar jag hemma. Får se hur jag gör.. Dessutom står det att den ska "serveras väl kyld", men jag har ju inte tillgång till ett kylskåp! Alltså måste den ligga i min väska/skåp i minst fyra timmar.. Helvetes jävla skit.

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag fick också dricka min nd i skolan... Men det funkade faktiskt. Man känner sig som ett freak men jag hade kompisar som söttade mig :) Dock så tyckte jag att de smakade skit så det gör ju det svårare att dricka dem...
  Jag hade också mina i väskan och det funkar! :)
  Kämpa på! Du kan klara det! :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade en kompis som var tvungen att dricka näringsdrickor i skolan. Hon löste det genom att gå in på toan och dricka dem. Säg bara att du måste gå på toa eller något om du inte vill att någon ska veta, eller berätta för en kompis så blir det kanske lättare att "smita iväg". Hon/han kan kanske följa med dig?
  Hoppas att det går bra imorgon! :) <3

  SvaraRadera