The moments may have ended, but the memories last forever

Jag gick med på att träffa honom idag, lika bra att få det överstökat kände jag. Trodde att jag var redo, att jag skulle klara av det. Men nej. Började storböla inför honom.. Han höll om mig, letade efter min hand och pussade mig i pannan. Varför? Han har gjort klart att han inte vill något med mig, men ändå gör han så. Blir så förvirrad.. 
Vet inte ens om det är honom jag saknar, eller bara någon. Närheten liksom. Att vara ensam är skönt till viss del, men också så jävla skrämmande. Jag kände ingenting när jag träffade honom idag, inga fjärilar i magen, inga hopp mellan hjärtslagen - ingenting. Bara sorg. Tror dock att man alltid kommer ha känslor för någon man haft ett förhållande med, oavsett vem som gör slut med vem. 
Men trots att jag började gråta och trots att det gjorde ont, så tror jag att det var bra. Det var liksom det sista som fanns kvar. Att byta tillbaka saker och säga hejdå ordentligt. Nu kan jag lämna honom bakom mig och gå vidare. Kanske vi en dag kan bli nära vänner, som förut. Vi får se. 
Idag vaknade jag upp och kände att jag var tvungen att hetsa, som "kompensation" för gårdagens icke existerande hets. Stört egentligen, men.. 
Sedan när jag ätit frukost à 200kalorier, lunch à 150kalorier och middag à 200kalorier kände jag inte för det. 550kalorier var bra siffror och behövde absolut inte förstöras. Planerade att dricka te/pepsi max resten av dagen. Blev det så? Nej. Jag åt middag innan alla andra, så när det väl var middag hade ingen sett mig äta, och trodde inte heller på mig. Så jag fick snällt äta ytterligare en middag, som sedan hamnade i toaletten. Love my life.

4 kommentarer:

 1. Sv: jo exakt. Man måste ju ibland ta tag i dethär jobbiga för att gå vidare. Bra att det blev av nu för din del!
  Tycker det var väldigt duktigt av dig att inte hetsa på morgonen iaf, även om middagen gick som det gick. otroligt starkt av dig tycker jag ändå! <3

  SvaraRadera
 2. Nej, det har jag inte gjort. La bara in en länk i gamla bloggen ju? :D De som vill följa kan följa själva... thebeautyinugly.blogg.se hette min gamla blogg.

  SvaraRadera
 3. Sv: i will! :)
  Jag vet att det känns tungt och magen vänjer sig vid lite mat när man ätit så länge men det kommer kännas annorlunda sen. Keep going! <3

  SvaraRadera
 4. Sv: åå va gullig du är.. tack <3

  SvaraRadera