Killsnack

Jag blir så förvirrad. Jag och min pojkvän har ju gjort slut sen en månad tillbaka, men han fortsätter ge mig hintar om att han fortfarande har känslor för mig. Skriver lite då och då och när vi väl skriver kan han skriva lite smågulliga saker. Nu har vi inte pratat på ett tag och idag har han lagt till låtar i min spotifylista. Låter väl inte som en "big deal", men jag blir bara förvirrad. Önskar han kunde låta mig vara, han vet ju hur det påverkar mig.. Särskilt när han vet hur jag känner. Idag ska han antagligen komma och hämta sina saker han har hos mig, vet inte om jag orkar med det dock.. Men någon gång måste jag ju träffa honom. 
Sen vi gjort slut har fler och fler killar börjat höra av sig till mig, och även om jag inte är ett dugg intresserad utav dem så känns det ändå bra. Skönt att få bekräftelse liksom - att få veta att man trots allt duger. 
En kille som bor på min gata har jag börjat skriva lite smått med, och igår sa han att jag var otroligt liten. Trodde han menade på längden och svarade typ "nähä, är jag inte alls det!" Men han menade tydligen att jag är smal. Håller inte med, men det känns ju bra iallafall. Han är rätt snygg också, hähä.

3 kommentarer:

 1. Det är så himla jobbigt när människor är så fram och tillbaka, men det handlar nog om att han är preci lika förvirrad som du..
  Sv: Jag trodde inte heller jag någonsin skulle kunna äta så "mkt" som jag gör nu, det var en omöjlighet. Jag var helt övertygad om att min mage skulle spricka om jag skulle väga 90 kg bara en vecka senare men det går att äta normalt och utan att rusa upp i vikt. Du kommer få lära dig det! Kram <3

  SvaraRadera
 2. Kan förstå att det är förvirrande D: Jobbigt..man vill ju veta hur det ligger till lisom, så man kan gå vidare ~
  Men kul med de andra killarna! Önskar jag hade sån bekräftelse med ;)

  SvaraRadera
 3. Gah, här har man killabstinens alltså!
  Har inte träffat andra än släkt och vänner (Och den snygga elektrikern igår, men han räknas inte eftersom att jag såg skabbig ut, hehehe) På typ två månader!
  Hatar att ÄS-enheten förbjuder mig från att gå till skolan... Och att ha ett liv överhuvudtaget.. Dom jävlarna.

  SV: Gör det! Det är supergott!
  Usch jobbigt med bråk. Hatar den dåliga stämningen som lixom tar över i hela huset när man är osams med familjen..
  Hoppas det löser sig! <3

  SvaraRadera