Mobilblogg

Hej på er! Testar att mobilblogga för första gången här på Blogger. Verkar fungera! Tänkte egentligen blogga innan jag åkte hemifrån, men då jag kollat fel på busstiderna fick jag kuta iväg till hållplatsen. Jag ska nämligen på bio ikväll, och fasen vad jag hatar att man inte kan ses utan att äta! Middag ska vi äta ihop, och sedan det sk "biosnackset" såklart. Åh. Har jag tur kommer jag undan med en sallad till middag och endast dryck till bion. Vad ska ni göra ikväll?

3 kommentarer:

 1. Vilken film är det du ska se? Jag och mina vänner hade planerat att också gå på bio, men jag ångrade mig just på grund av maten.

  SvaraRadera
 2. det var bara lunch eller hur, då brukar det gå med sallad. Själv åt jag kinesisk såsgrejs och ris. ÅNGEST.
  sv: Skinny av Edith Backlund :) det var den första thinspolåten jag hittade. min mobil är full av thinspo :D
  Nä, vi har ett annat system men de ska smsa ändå.. Vi ska dock få det till nästa vecka (jag har haft schoolsoft innan). Kul, du får gärna ha mig som försökskanin om du vill, vågar inte låta nån massera då jag är rädd att nån kommenterar mina kotor, revben mm.

  SvaraRadera
 3. Sv: right back at ya! Det är du som ska bestämma vad du vill och inte vill och i grund och botten vill du defintivt sitta och äta godis till bion som alla andra eller hur? Möta ångesten är a och o. Kram <3

  SvaraRadera