avföring och annat trams

Nu har jag ordnat så att mina följare på bloglovin' flyttats över till denna, hoppas det fungerar också!
Jag börjar bli desperat förresten, hur tusan får jag min vovve att sluta kissa inne!? Igår var jag ute på 2stycken 2km promenader, 1 promenad på 3 km och sedan kissade jag honom en gång i timmen. men han kissar inte ute! Direkt vi kommer in springer han till köket och kissar..
Vi tänkte försöka med att berömma honom och ge godis när han kissar ute, men för det krävs det ju att han kissar också, haha.. Har ni några tips?
Min älskling. 

Från en sak till en annan; fasen vad jag är trött på att mat är så jäkla ångestladdat. Gjorde fruktsallad med keso och yoghurt till frukost som vanligt idag, och fick ångest såklart. Bestämde mig för att göra något åt det och gå ut på en promenad med min vovve. När jag klädde på mig så kommer min bror och hans flickvän upp och börjar göra våfflor. Våfflor med nutella, grädde och sylt! Hur klarar man av att äta sådant till frukost? Eller överhuvudtaget? Så.Trött.På.Det.Här.

10 kommentarer:

 1. Prova att kanske torka upp kisset med papper och sätt det utomhus så känner han kisslukten :) hehe har tyvärr inget bättre förslag!

  SvaraRadera
 2. Är det din hund eller familjens?:)
  jobbigt att det inte är rumsren, det är bara att vänta. En vacker dag blir han det!:)

  SvaraRadera
 3. åh gud så söt din hund är! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har ingen erfarenget av att göra hundar rumsrena, haha! Men om du tar ut honom direkt när han kissar och försöker "förklara" på så vis kanske?

  SvaraRadera
 5. svar: hihi ja, kunde inte hålla mig från att börja blogga här igen ^^

  SvaraRadera
 6. Min mamma belönade sin hundvalp när hon kissa eller bajsa ute och det funka för att hon skulle sluta inne :)

  Sv: Jo, jag vill ju informera om det också så att alla vet :)

  SvaraRadera
 7. Det kommer kännas bättre med maten ju mer du tränar på att möta ångesten! Äta, tugga, svälja <3

  SvaraRadera
 8. Tips: Varje gång han kissar inne så lyft upp honom och bär ut honom. när han väl är ute beröm honom jättemycket, även om han inte kissar (vilket han förmodligen inte gör eftersom han kissade inne, hehe). Snart kommer han se sambandet mellan kiss, utomhus och beröm =) Så gjorde vi och det gick rätt fort för honom att se, speciellt som han är en liten gottegris och fick godis varje gång. Och just det, skäll aldrig på honom om han kissar inne, då finns risken att han kommer gömma sig och man trampar i en blöt pöl den några dagar senare, vilket inte låter så trevligt höh

  SvaraRadera
 9. Åh va söt! :3
  Vad är det för ras? :)

  SvaraRadera
 10. ta ut honom så fort han har ätit, så fort han har sovit och så fort han har lekt och då gå till han kissar och när han gör det var helt överlycklig och grymt uppmuntrande. så har vi fått gamla hundar rumsrena osv. (: det går bara man inte ger upp

  SvaraRadera