utmaningar + theskinnyone

Imorgon blir en dag med många utmaningar, då jag precis hetsat i mig morgondagens frukost + allt mitt favoritporslin är i disken. Därför "straffar" jag mig genom att inte förbereda ny frukost och inte diska upp porslinet. Om det är bra eller inte vet jag inte - kanske lär jag mig en läxa, eller så är det jävligt dumt och resulterar i ännu en dålig dag. Vi får väl se.
Förresten; Felicias (aka the skinny one) blogg har ju, som ni vet, blivit nedstängd. Tråkigt är vi många som tycker, men upp med hakorna! Jag har pratat med henne och hon håller på att pilla på en ny blogg som troligtvis kommer upp i början på maj! 

5 kommentarer:

 1. Åh gud så roligt! Hoppas hon får behålla denna nu. Det hade varit helt underbart! :)

  Sv: Kommer inte ihåg någonting därifrån typ då jag var 6 år när jag var där och endast varit där en gång "/ Vart i Kroatien var ni? :)

  Jaa, du har lyx du som är så snabb och får så bra betyg ;) Jag fick bara B på läsförståelsen, hade missat hälften av A-poängen (fullpott var 8 och jag fick 4). Jag ville typ strypa mig själv lite... "/

  SvaraRadera
 2. Kan du länka hennes blogg då?:)

  Men Evelina! Du behöver inte straffa dig, förresten hur gick det på mottagningen? Pratat med läkare och så? Stat strong och kämpa fina för en dag kan du se ditt riktiga jag och då kommer eu inse att det finns ingen skillnad på din och Miranda kerrs kropp.

  Strong

  SvaraRadera
 3. Åhhh, kan inte du länka hennes blogg sen när du vet? Ja dog nästan lite när jag märkte att hon stängde ner bloggen..

  SvaraRadera
 4. Sv: Bor tyvärr en bit ifrån IKEA och kollade på deras hemsida och tyckte att den andra jag hittade var mycket snyggare. ;) Men tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. fan vad skönt att någon prattat med henne! var så orolig, hälsa från mig!!

  SvaraRadera