Socialliv

Jag har lov nu och det skrämmer mig. Alla tidigare lov har jag spenderat med mitt ex. Vad ska jag göra nu? Jag har ju i princip inga vänner kvar längre pga min ätstörning och de jag har drar jag mig för att träffa just för att jag känner mig tjock/värdelös/ful.. Ja listan kan göras lång.
Jag är rädd att jag kommer sitta hemma och göra absolut ingenting, men det är inte vad som skrämmer mig mest. Snarare att mina föräldrar inte kommer vara hemma och övervaka mina måltider = lättare att komma undan alternativt hetsa och spy. Fan. Varför ska det vara så jävla svårt? Men jag ska verkligen försöka. Kanske det blir att jag inte träffar någon under lovet och ja, det må vara tragiskt, men viktigast är väl att fokusera på att bli frisk och ta social-livet senare?
Äsch, nu ska jag gå ut på dagens första promenad. Vädret här är riktigt ruggigt och jag avskyr det. Jag vill ju inte ut i blåsten, kylan och regnet, men hellre det än ångesten jag får av att bara sitta inne. Läkaren tyckte förövrigt att jag rörde på mig för mycket mot vad jag får i mig under en dag, löjligt. Så mycket promenerar jag inte. 

4 kommentarer:

 1. Känner likadant, har ingen att umgås med..

  SvaraRadera
 2. Tycker du ska berätta för din mamma hur du känner, att du är orolig nu inför lovet med maten och så. Hon kommer uppskatta att du berättar det och för att bli frisk krävs ärlighet!
  Sv: exakt, jag hatar när folk säger till mig "vill du inte ha egna barn?". Man ba det är ju förfasen mitt barn, vad spelar det för roll ifall den kommer från min vagina liksom haha.. Nej men du fattar ;)
  Haha, jag förstod vad du menade vännen du uttryckte det bara väldigt gulligt!
  Det är ingen fara, du kommer vänja dig vid konsistensen fort kan jag lova dig. I början hade jag det precis likadant, då fick inte jag dricka särskilt mkt mellan måltiderna och när jag var inlagd så fick jag inte dricka alls om det inte var vid en måltid.. Sjukt men det är "en bra regel" i början för drycker fyller ju trots allt ut magen.
  Kram! <3

  SvaraRadera
 3. Fokusera på att bli frisk, ta det lugnt detta lovet. Ät som du ska, gör ditt bästa för att inte spy, vila efter måltiderna(grymt bra tips, man behöver vila när man kämpar), hitta en grymt bra serie (kan tipsa om någon bra ifall du vill) och kolla på alla säsonger. Rita, skriv ner dina känslor, men framförallt - gör ditt bästa. För du är stark, vi klarar det här tillsammans. Kram!

  SvaraRadera
 4. svar; Alltså jag vet inte.. det är kaos fortfarande, vi ska prata imorgon så får vi se.. <3

  SvaraRadera