Framsteg

Berättade ju att jag vågade mig på att äta lunch i skolan i förrgår, och vet ni? Igår när jag och mamma var och handlade så såg vi att de fått in torkade jordgubbar bland naturgodiset. Vi plockade tre sådana var, och varsin apelsin och macadamia doppad i choklad. Åt dem fastän ångesten rev och Ana skrek, mellan frukosten och lunchen. Smakade även Loka's nya vatten med smak av jordgubb lakrits, smaken var udda, men blev godare eftersom. Slutade redan elva igår så lunchen intogs hemma, bananplättar - jättegott!
Innan jag stack till skolan stod jag och mamma och småpratade. Hon vägde mig och blev jätteglad över "viktuppgången". Varför jag skriver det inom " " är för att hon inte vet att det skiljer cirka 3hg på vågen hemma och vågen hos läkaren, inte heller att jag vägdes utan kläder då. Nåja, vad hon inte vet skadar ju inte. Hon frågade när jag senast hade min mens, varpå jag svarade att det var i juni förra året och sedan var jag tvungen att kuta till bussen. När vi sedan möttes upp på affären när jag slutat sa hon att när min mens är igång igen ska vi fira; med bio, bowling, ut och äta - ja, vad jag vill helt enkelt. Fina mamma. 


6 kommentarer:

 1. Åh, vad gullig din mamma låter. Och bra jobbat med naturgodiset & det där, verkligen! Du är sjukt bra!

  SvaraRadera
 2. Bra vännen!! Ett steg i taget <3

  SvaraRadera
 3. sv: Jo, vi är nog ganska lika faktiskt :)
  Haha, min pojkvän är likadan.
  Typ när vi har ätit frukost hos honom så reser han sig bara och går och låter mig eller hans mamma ta disken.
  Jag måste nästan alltid säga till för att han ska göra något.
  Och han är liksom vuxen. I och för sig nästan ett år yngre än mig men det borde inte spela någon roll när det gäller sånt.
  Dock så har han lärt sig slå igång diskmaskinen nu, efter att jag sa till honom att han var tvungen att lära sig :)
  kram!

  SvaraRadera
 4. Gud vad du är duktig finis. Och vad gullig din mamma verkar vara, haha! :) Kämpa vidare <3

  SvaraRadera
 5. Duktig du är! Tack för din kommentar förresten.

  SvaraRadera
 6. Åhh, guud vilken gullig mamma! Min mamma vet inte ens om att jag inte haft mens på ungefär ett år, har inte ens vågat sagt det... :(

  SvaraRadera