10.04.2012

Som jag skrev i inlägget under så klarade jag inte av att dricka näringsdrycken. Det slutade med att jag inte åt alls, så magen var rätt hungrig när det var middag vid sju då jag bara ätit frukost.. Nåja. Berättade iallafall för mamma att jag inte kunde dricka den inför andra, baby steps var det väl? Jag hade ju kunnat ljuga och säga att jag visst druckit den.
Tackar för era tips om att hälla över det i en yoggi-flaska, och det ska nog gå bra! Som tur är behöver jag inte testa det förrän på måndag dock, slipper lunchen i skolan resten av dagarna denna veckan. Skönt.

Idag ringde BUP till mamma när vi satt i bilen, och på torsdag ska de ha en telefonintervju i en timme (!!) om mig. Imorgon ska jag till tandläkaren och samtidigt tänkte jag passa på att diskutera möjligheten att plocka ur tandställningen redan då. Inte klar med behandlingen, men jag klarar verkligen inte av den längre. Jag har konstant ont i tänderna vilket resulterar i grov huvudvärk, sår i hela munnen och ja. Visst, jag lär ångra det om ett par år, men vafan. Jag har inga planer på att skaffa ett yrke där mina tänder är i fokus. Att de står ut lite grann är inte hela världen. Dessutom är det inte ens säkert att de blir helt bra ändå, jag har haft oturen att få mammas tänder. Hon har haft alla möjliga tandställningar som finns, till och med en utanför skallen, OCH opererat men de är ändå inte fina enligt henne själv. Så, önska mig lycka till imorgon. Hoppas att de inte blir allt för arga och tycker jag är fjollig. Men till och med jag har en smärtgräns.

4 kommentarer:

 1. sv. Tack! ^^ Fast jag kan inte riktigt -alls egentligen - hålla med dig dock, men i sinom tid så...

  Och vad kul om mitt förslag kan komma till hjälp.

  Hoppas det går bra med tandställningen!

  SvaraRadera
 2. bra att det löser sig med drycken, lycka till hos tandis imorgon! ;)

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det går bra för dig :) man ska ju inte behöva ha ont i onödan! <33

  SvaraRadera
 4. det gör inget! det är bara att ta nya tag nästa gång kanske du klarar det!

  you can do it!

  SvaraRadera