26.03.2012

Påväg till skolan idag (runt nio) såg jag en tjej med en sockrig redbull i handen. Här i skrivande stund sitter två personer i klassen med röd cola och en tredje har en kanelbulle i näven. Alltså? Klockan är tio på morgonen! Äcklas av bara tanken.Solen sken imorse när jag vaknade, så funderade på att ta vårjackan idag men gjorde det inte. Himla glad för det nu, då vissa i klassen envisas med att öppna fönstret.. Fryser som en tok. Hoppas det fina vädret håller i sig tills jag kommer hem, isåfall blir det en långpromenad för min del. Kanske kan jag snappa upp lite D-vitamin också, om jag har tur. Jag mår inte bra, nu är det inte bara psykiskt utan fysiskt också. Mitt hjärta gör så hiskelens ont och jag är yr, har svimningskänslor och tappar om möjligt ännu mer hår än tidigare. Blurgh.

2 kommentarer:

 1. Ojojoj, jag tror faktiskt det är bra att du ska börja på capio av det där att dömma!
  Kroppen tar så jäkla mycket stryk av svälten.
  Och sen jag har börjat på äs-enheten och börjat äta så har jag inte gått upp ett enda kg men alla mina värden har gått tillbaka till att vara normala.
  Min temp har lixom höjts från 35 (Inte konstigt att jag ALLTID frös) till 37 och jag mår så jäkla mycket bättre! :D
  Jag tror på dig Evelina! <3

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte hur man kan välja att dricka läsk när det finns light alternativ. Fast det kanske är en "frisk" grej. Men det är ändå konstigt haha!

  sv: Och du är ännu finare. Ta hand om dig!!

  SvaraRadera